Se när Kristianstad vänder mot Örebro Foto: Viaplay

Örebro gjorde säsongens första mål – men tappade allt mot Kristianstad

Noll mål och noll poäng i säsongens första fyra matcher. Örebro har haft en tung start på säsongen. Hemma mot Kristianstad kom till slut säsongens två första mål. Men det blev ändå en ny förlust.

– Det är tufft med ytterligare en förlust, säger Wilma Öhman till Viaplay.

Örebro slutade på tionde plats i damallsvenskan förra säsongen. Den här säsongen har man fått en allt annat än bra start. Örebro har förlorat de fyra första matcherna utan att ha gjort ett enda mål framåt.

I torsdagens möte med Kristianstad fick Örebro en bra start men det räckte inte till den här gången heller.

Det var Örebro som inledde målskyttet när Ashley Barron gjorde lagets första mål för säsongen. Men sju minuter senare kvitterade Kristianstad när Katla Tryggvadóttir satte 1-1 med ett distinkt skott.

Nio minuter senare tog gästerna ledningen när Tilda Persson gjorde 2-1. Och i 26:e minuten nätade Tryggvadóttir igen snyggt framspelad av Emma Broddheimer.

Matchen slutade 4-2 till Kristianstad efter att Kristianstads Broddheimer gjort sitt första mål i damallsvenskan.

– Det är såklart väldigt kul och att vi vinner med 4-2 känns väldigt skönt, säger hon i Viaplays sänding.

Se höjdpunkter från damallsvenskan på SVT Play.