Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Ur arkivet: ”Vi har upplevt sjukt mycket på kort tid”, redan 2017 hade artistduon (då 14 år gamla) varit kända i flera år och en dokumentärfilm släpptes om deras liv. Se Lilla aktuellts intervju i klippet. Foto: MPG/TT

Marcus & Martinus ger ut sina memoarer

Uppdaterad
Publicerad

Marcus & Martinus ska berätta historien om sina liv i en ny bok som ges ut i november.

Boken ”Två röster, en historia” är skriven tillsammans med journalisten Frida Söderlund, som vill ge de norska tvillingarna chansen att prata till punkt.

"Den avslöjar också sanningar som aldrig tidigare kommunicerats. Dessutom är det första gången allt berättas ur deras unika och enskilda perspektiv", säger hon i ett pressmeddelande.

22-åriga Marcus och Martinus Gunnarsen slog igenom som barnstjärnor för drygt tio år sedan och har gjort en lyckad övergång till en mer vuxnare artistkarriär. Duon representerar om några veckor Sverige i Eurovision Song Contest i Malmö.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.