• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Trollhättan i Trollhättans kommun, Västra Götalands län. Det brinner just nu kraftigt i ett industriområde på Stallbackavägen. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Väst.

Coop säljstoppar utomhuspooler

Publicerad

I tisdags återkallade Rusta de två utomhuspoolerna ”Tuscany” och ”Alpine” då ström läckt ut i badvattnet. Nu meddelar Coop att de stoppar sin försäljning av fyra uppblåsbara modeller från samma tillverkare.

Det gäller ”Silvercloud B110” och ”Castello B141” från M-Spa, samt ”Miami” och ”Vegas” från Lay-Z-Spa.

Enligt Coop finns det inget konstaterat tillverkningsfel på poolerna. Däremot ska företaget fått en reklamation från en kund som upplevt att vattnet i poolen ”Silvercloud” blivit strömförande. Kunder som köpt poolerna kan återlämna dem och få pengarna tillbaka.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.