Beppes hemliga coleslaw
Publicerat:
2016-06-09Tillagningstid:
Nu är den inte så hemlig längre, men oj, så god den är! Serveras självklart till burgare, ribs eller annat grillat.
Ingredienser
4 - 6portioner
- 7,5dlfint strimlad vitkål
- 2grovt rivna morötter
- 2tsksocker
- 2tskvitvinsvinäger
- ⅓tskcreole seasoning
- 1dlgrädde
- ½dlmajonnäs
- valnötter
Så lagar du
1. Blanda socker och vinäger. Droppa över vitkål och morötter och blanda ihop.
2. Vispa grädden, häll i majonnäs och creole seasoning och blanda om.
3. Rör ihop grädde och majonnäs tillsammans med vitkålen. Avsluta med att strö över krossade valnötter.
Tips! Coleslawen blir extra god om den får stå en natt i kylen, men vänta då med att strö över valnötterna till serveringen.