Camembert med äppelchutney

Camembert med äppelchutney.

Publicerat:

Tillagningstid:

Äppelchutney är en raffinerad följeslagare till de flesta ostar. Den här snabbgjorda passar fint till en krämig camembert.  

Ingredienser

4portioner

  • 2st
    syrliga äpplen
  • 4msk
    råsocker
  • 1msk
    olivolja
  • 3msk
    äppelcidervinäger
  • ½st
    röd chili

Till servering

  • 200g
    camembert
  • nöt och fruktbröd

Så lagar du

1. Tärna äpplena fint. Kärna ur och finhacka chilin. Fräs äpplebitarna i olja i en kastrull och tillsätt chili, vinäger och socker.

2. Rör om och låt koka kraftigt ca 2 minuter tills nästan all vätska kokat in. Låt kallna och servera till camemberten tillsammans med ett nöt- och fruktbröd.

Dela det här receptet med dina vänner!