Ingredienser

4portioner

  • 2st
    kalkonbröst
  • 1st
    surdegsbaguette
  • 2st
    bifftomater
  • 1st
    huvud romansallad
  • 4st
    saltgurkor
  • 4skiva(or)
    comte
  • 2dl
    dijonsenap
  • 2dl
    majonäs
  • salt
  • peppar
  • olivolja

Så lagar du

1. Salta och peppra kalkonbröstet och stek sedan i olivolja, baka klart i ugn på 100° grader tills bröstet är 62° grader i mitten. Ta ut och låt svalna.

2. Dela sedan brödet på längden utan att du skär igenom, blanda dijonsenap och majonnäs och bred på båda sidorna.

3. Skiva sedan tomaterna och saltgurkan och salta och peppra, skölj salladen i kallt vatten och plocka sedan bladen. Skär kalkonen i tunna skivor och lägg sedan ihop till en god macka.

4. Servera med lite chips.

Dela det här receptet med dina vänner!