Snabba Jitex-mål sänkte AIK

Jitex chocköppnade det damallsvenska mötet mot AIK och gjorde två mål under första kvarten. 2-0 blev också slutresultatet på Åbyvallen.

Sex minuter in i matchen satte Amelie Rybäck 1-0 till Jitex i öppet mål efter en försvarstabbe från AIK. AIK-målvakten Susanne Nilsson som var delaktig i sjabblet sparkade frustrerat till stolpen efter målet.

Nio minuter senare ökade Katri Nokso Koivisto på till 2-0 efter hörna. En viktig seger för Jitex som hade tre raka kryssmatcher i bagaget.

-Det här var viktigt inför framtiden. Nu känner vi att vi kan vinna matcher igen, säger Jitextränaren Stefan Rehn till SVT Sport.