Zlatan Ibrahimovic. Foto: Bildbyrån

Zlatans facit – historisk och klackdelikatess

Klackdelikatess och och historisk, igen. Det är Zlatan Ibrahimovics facit efter dagens 3-0-seger mot Bastia.

Det tog sju minuter. Sen blev Zlatan Ibrahimovic historisk. Han nickade in 1-0 till sitt Paris Saint Germain. Ibrahimovics 226:e mål i de europeiska ligorna. Med det går han om Gunnar Nordahl som har 225 och Ibra är bäste svenske målskytt genom tiderna.

En riktig delikatess

Målet var inte det snyggaste. Men i den 19:e minuten bjöd han på en riktig delikatess. Med ryggen emot Ezequiel Lavezzi klackade svensken fram bollen. Lavezzi blev helt fri och satte enkelt 2-0.