Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Se Maja Starks miss när hon chippade för eagle under andra rundan på LPGA Foto: TT

Maja Stark kvar i toppstriden efter andrarundan på LPGA-touren

Uppdaterad
Publicerad

Maja Stark är fortsatt på en andraplats på LPGA-tävlingen i Los Angeles.

Trots att hon missade en chipp till eagle med bara millimeter så gick hon på två under par under andra rundan.

Grace Kim är fortsatt i överlägsen ledning.

Maja Stark står fortsatt på en andraplats efter andra rundan i LPGA-tourtävlingen på Wilshire Country Club i Los Angeles i USA.

Den 24-åriga skånskan gick rundan på 69 slag, två under par med tre birdies och en bogey, och står inför tredje rundan på totalt åtta under par.

– Jag känner mig mycket mer bekväm på greenerna just nu, säger Stark om hennes framgångsrika puttning i de två första rundorna.

Kim i ledning

Än säkrare på greenerna var dock Grace Kim, Australien, som leder tävlingen med totalt tolv under par efter att ha gått andra rundan på 66 slag.

Linn Grant och Anna Nordqvist återfinns på en delad 15:e plats och Madelene Sagström på plats 29. Linnea Ström och Pernilla Lindberg är under kvalgränsen och får inte spela vidare i helgen.

Formstarka Maja Stark slutade på en andraplats i Chevron Championship i Texas förra helgen, vilket är hennes främsta majorplacering i karriären.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.