Love is blind-paret Amanda Jonegård och Sergio Rincon gästar studion o pratar bla om sin stora nyhet som avslöjas söndag kväll

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Amanda och Sergio från ”Love is blind” gästar Morgonstudion för att prata om tv-inspelningen, kärleken och framtiden. Foto: SVT

Amanda och Sergio från Love is blind om graviditeten: ”Overkligt”

Publicerad

Amanda Rincón Jonegård och Sergio Rincón avslöjade i det sista avsnittet av ”Love is blind” att de väntar en bebis till våren.

Men efter att paret varit gifta i två månader fick de reda på att Sergio hade barn med en annan kvinna.

– Det var mycket att processa, säger Amanda.

Netflix stora tittarsuccé ”Love is blind” har skapat ett stort engagemang i Sverige så väl som utomlands. Ett av paren som fått allra mest uppmärksamhet är Amanda Rincón Jonegård och Sergio Rincón.

Efter att ha dejtat i ungefär tio timmar utan att se varandra gick nämligen Sergio ner på knä och friade till Amanda.

Under det sista avsnittet, som släpptes på söndagskvällen, avslöjade paret att de väntar barn.

– Det här är drömmen, det är det största som finns, säger Sergio.

Medan programmet har sänts har paret behövt hålla låg profil, och Amanda har försökt att dölja magen så gott det går. Den senaste veckan har hon spenderat all sin tid i hemmet efter att hon på sociala medier sett att personer börjat spekulera kring deras stora nyhet.

– Det känns skönt att det är ute nu, säger Amanda.

Sergio fick barn med en annan kvinna

Men det var inte den enda nyheten paret hade att dela med sig av under återträffen. Under säsongen florerade ett rykte mellan de andra deltagarna om att Sergio väntade barn tillsammans med en kvinna i Barcelona, vilket han själv dementerade.

Men efter att paret bara varit gifta i knappt två månader kom det fram att Sergio hade ett barn med en annan kvinna.

– Det har varit en sån himla berg-och-dalbana av känslor. Men det har gjort vårt förhållande mycket starkare. Vi har verkligen pratat igenom det här off camera, säger Sergio.

Paret vill inte avslöja något exakt datum för beräknad födsel men avslöjar att det rör sig om ”sen vår”. Men för Amanda och Sergio har experimentet fungerat – och deras kärlek var blind.

– Det funkade ju, säger Amanda.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.