Beyoncé lockar fans från världens alla hörn

Uppdaterad
Publicerad

Under onsdagskvällen inleder Beyoncé sin världsturné Renaissance World Tour på Friends Arena i Stockholm. Efter att biljetterna till onsdagens konsert sålt slut sattes en extra konsert in även för torsdag 11 maj.

Sedan tidigt på onsdagsmorgonen har dedikerade fans köat. Några har rest från andra kontinenter för att se Beyoncé Knowles uppträda.

– Det är väldigt känslosamt. Att åka hela vägen till Sverige och veta att det är första konserten. Ingen vet vad man ska förvänta sig, man vet bara att det kommer att bli storslaget, säger Eduardo Derrico, som rest hela vägen från Brasilien för att uppleva världsstjärnans show.

– Det är så spännande eftersom det är första gången jag ser henne i verkligheten. Jag kan inte ens förstå att jag faktiskt är här. Vi kommer inte bli besvikna, säger konsertbesökaren Aleksandra Cimpic.

Se fler fans i klippet ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.