Håkan Hellström till Peace & Love

Uppdaterad
Publicerad

Det var ett tag sedan svenska folkets popprins Håkan Hellström stod på en scen. Men nästa sommar är det dags igen. Det ryktas att Hellström spelar in ett nytt album, och i dag blev det klart att hans 2013-turné gör ett stopp på Peace & Love-festivalen i Borlänge.

Kanske innebär det att Peace & Love vinner kampen om åtminstone en tung svensk artist, inför den tuffa konkurrensen från nya Bråvallafestivalen som hålls på samma datum, 27-29 juni nästa sommar. Peace & Love-festivalen är dock två dagar längre än FKP Scorpios festival i Norrköping.

Peace & Love

Petra Marklund & Iggy Pop

I dag släpper Peace & Love också artister som som Håkan Hellströms forne bandkamrat Timo Räisänen, Petra Marklund (alias September) och Iggy and the Stooges. Klara sedan tidigare är även syntiga legendarerna Depeche Mode – en väldigt dyr bokning med tanke på att Peace & Love var nära konkurs för inte så länge sedan.

Håkan Hellström har också ett turnédatum inbokat i Göteborg – den 8 juni på Slottsskogsvallen.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Peace & Love

Mer i ämnet