Kyle MacLachlan tränar tillsammans med personliga tränaren Magnus Lygdbäck

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Häng med på Kyle MacLachlans morgonträning – ”Idealet har förändrats gradvis” Foto: SVT/Edit: Svensken bakom Hollywoodkroppen

Hollywoodtränaren: Bygger superhjältar som inte ser normala ut

Uppdaterad
Publicerad

Svenske tränaren Magnus Lygdbäck hjälper världskända skådespelare att bygga sina kroppar för olika roller. En av hans kunder är Kyle MacLachan – som menar att branschen ställer högre krav på skådisarnas kroppar nu jämfört med hur det var i början av hans karriär.

Magnus Lygdbäck började sin karriär med att träna upp världsartister för sina framträdanden. Sedan gick han över till att använda liknande tekniker för att hjälpa Hollywoodskådisar att träna fram de utseenden som behövs för olika roller.

Samtidigt är han medveten om hur kropparnas utseenden i filmer och serier kan påverka unga människor.

– Jag är med och bygger superhjältar som kanske inte ser normala ut.

Följ med den svenska tränaren i Hollywood när han träffar sina kunder i ”Edit: Svensken bakom Hollywoodkroppen” på SVT Play 12 april eller i SVT 1 kl. 22.00 samma dag.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.