Sekunder, en finsk mystisk thriller, The Bargain, en absurd koreansk dramakomedi och brittiska The following events are based on a pack of lies, en komedi med inslag av drama som handlar om en bedragare.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Rafflande drama, absurda vändningar och mystiska bedragare – sommaren bjuder på flera seriepärlor. Hör tv-kritiker Linus Fremins bästa streamingtips för semestern. Foto: Fire Monkey Productions / Yle / SkyShowtime / BBC

Lista: Tre tv-serier att streama under semestern

Uppdaterad
Publicerad

Bad, sol och regn. Så brukar en svensk sommar se ut. Men när solen försvinner bort under ens lediga dagar kan en enkel tröst vara att streama en bra tv-serie. Men vad ska man kolla på?

Tv-kritikern Linus Fremin har svaret: Här är tre serier du kan kolla på under semestern.

Vill du se en absurd men mörk dramakomedi som handlar om sexualitet, makt och pengar? Då tipsar SVT:s tv-kritiker Linus Fremin om den koreanska tv-serien ”The Bargain”.

– En serie som är non-stop underhållande och innovativ med stor ambition, säger Linus Fremin.

I klippet kan du höra hur ”The Bargain” är innovativ, men också om två andra streamingpärlor som är måsten för semestertittandet!

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Streamingtips

Mer i ämnet