En man i Mjällby blev knivskuren natten till onsdagen. Foto: SVT

Efter knivbråk i Mjällby – man häktad misstänkt för grov misshandel

Uppdaterad
Publicerad

En man i 20-årsåldern häktades vid Blekinge tingsrätt under torsdagseftermiddagen misstänkt för grov misshandel efter knivskärningen i Mjällby natten till onsdag.

Vid tretiden natten till på onsdagen kom larmet om en knivskärning i Mjällby. Enligt polisen skadades en man i 20-årsåldern genom knivvåld i samband med ett bråk.

Mannens skadeläge är oklart men han ska ha varit vaken och talbar när polisen kom till platsen. Tre män greps efter att polisen stoppade en bil för kontroll i samband med insatsen.

Under torsdagen begärdes en av männen häktad misstänkt för mordförsök och grovt vapenbrott. Men istället häktades han på sannolika skäl misstänkt för grov misshandel. Mannen nekar till brott.

De andra två männen, som är i 20-30-årsåldern, begärdes häktade misstänkta för grovt vapenbrott men blev släppta efter eftermiddagens häktesförhandlingar.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.