• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

Supporterklubben fällde avgörandet – Bellemare stannar i Leksand

Uppdaterad
Publicerad

Pierre-Edouard Bellemare förlänger sitt kontrakt med Leksands IF. Det starka stödet från supporterklubben Leksand Superstars fällde avgörandet.

Idag blev det klart att Bellemare stannar i Leksand de kommande två säsongerna.

Den 23-årige fransmannen tog 34 poäng på 50 matcher den gångna säsongen och det är nästan dubbelt upp jämfört med säsongen innan, då Bellemare noterades för 20 poäng på 54 matcher.

Supporterklubben Leksands Superstars har valt att kliva in som sponsorer för Bellemare och det bidrog i allra högsta grad till att förhandlingarna gick i lås, enligt Leksands sportchef Mikael Lundström.

-Vi är tacksamma för det extra stödet, att supportrarna så tydligt visat att de vill ha honom kvar, säger Mikael Lundström.

Bellemare är för närvarande hemma hos sin familj i Paris och ansluter till laget i Lekssand direkt efter sommarledighet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.