Här är valberedningens förslag till Brynäs nya styrelse

Uppdaterad
Publicerad

Brynäs förra marknadschef Sven Engwall föreslås blir ny ordförande i Brynäs IF. Nu har valberedningen i föreningen presenterat sitt förslag till årsmötet den 22 juni.

Sven Engwall har varit verksam i föreningen tidigare som marknadschef mellan 2006 och 2013. Som ledamöter föreslås bland annat Sara Skoog Waller som arbetar på högskolan i Gävle och är expert på bland annat våld i nära relationer.

Ett annat namn som föreslås är Patrick Fredriksson som är lite av en doldis i Gävle i rollen som en av Musiksveriges tunga namn som medgrundare av bolaget Luger som senare köptes av arrangörsjätten Live Nation. Han är med ordnar bland annat med festivalen Way Out West och har ett stort hockeyintresse. Han ligger bakom många evenemang, bland annat när NHL-spelade sina matcher i Globen för två år sedan under Live Nations regi.

Fredrik Högberg föreslås också på nyval och så föreslås Per-Johan Johansson på omval. Ulrika Spåls och Joakim Carlsson har ett år kvar på sina mandatperioder.

Valberedningens förslag till ny styrelse

Ordförande i Brynäs IF:s styrelse:

Sven Engwall – nyval

Ledamöter i Brynäs IF:s styrelse:

Sara Skoog Waller – nyval

Fredrik Högberg – nyval

Per-Johan Johansson – omval

Patrick Fredriksson – fyllnadsval på ett år som ersättare för Peter Bergström

Ulrika Spåls – 1 år kvar på mandatperioden

Joakim Carlsson – 1 år kvar på mandatperioden

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.