Reporter i bild

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
En man har hittats skadad i centrala Sandviken, SVT:s reporter var på plats. Foto: Jan Peter Eriksson/SVT

Polisinsats i Sandviken – man skadad

Uppdaterad
Publicerad

En man hittades skadad i en lägenhet i Sandviken och fördes sedan till sjukhus. Under natten greps två personer, som nu är anhållna av åklagare.

Flera polispatruller, ambulans och räddningstjänst fanns på plats i centrala Sandviken efter att ett larm om en skadad person inkom till polisen strax efter klockan 19 på måndagskvällen. Mannen ska enligt polisen vara skadad med ett vasst föremål.

– Vi är på plats med ett antal resurser och har spärrat av området, säger polisens presstalesperson Magnus Jansson Klarin.

Den skadade mannen fördes till sjukhus med ambulans. Hans skadeläge är oklart, men han ska ha varit vaken och talbar när polis anlände till platsen.

Polisen utreder händelsen som försök till mord och i det efterföljande utredningsarbetet har polisen kunnat göra flera gripanden.

– Vi försöker skaffa oss en bild av händelseförloppet och hör vittnen på plats, säger Magnus Jansson Klarin.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.