En bild på en vit sko med svart och röd rand. En bild på ett svart skärp och en bild på en svart skjorta. Kläderna ska tillhört mannen som fiskades upp från havet i norra Halland.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Dessa kläder bar mannen när han hittades. Se vilka bilder som polisen går ut med i klippet och hör utredare Cecilia Bergsten om polisens arbete. Foto: Polisens förundersökning

Polisen hoppas att kläder ska hjälpa till att identifiera uppfiskad kropp

Publicerad

Polisen går ut med bilder på kläder och skor från den man som fiskades upp från havet i norra Halland. Förhoppningen är att någon ska kunna identifiera vem personen är.

Just nu råder oklarheter vem den man är som hittades av trålfiskare i början av sommaren. Med hjälp av tandanalys hoppas polisen kunna få fram en ungefärlig ålder på den döda personen.

Polisen delar även bilder till allmänheten på de plagg som mannen bar när han hittades, med syfte att få hjälp i identifieringen av mannen.

I klippet hör du Cecilia Bergsten, utredare på polisen om hur de arbetar.

I klippet nedan hör du August Brandt, presstalesperson på polisen, om hur mannen hittades.

Polisens presstalesperson August Brandt och en bild från västkusten.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Vad som ligger bakom dödsfallet är än så länge oklart. I klippet berättar polisens presstalesperson hur de jobbar med ärendet. Foto: SVT/TT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.