Katarina och Fredrik Gustavsson hade varit ihop i 35 år när de hörde att det fanns möjlighet att gifta sig på turistmålet Trolltunga i Norge. Foto: Oscar Johannesson

Se bilderna från parets våghalsiga vigsel – på spektakulära Trolltungan i Norge

Uppdaterad
Publicerad

Hade du vågat gifta dig två steg från en klippkant 1 100 meter upp i luften? Efter 35 år tillsammans valde Fredrik och Katarina Gustavsson från Våxtorp, i Laholms kommun, att gifta sig på dramatiska Trolltungan i Norge.

Starta klippet för att se de spektakulära bilderna från vigseln på Trolltungan.

Paret hade besökt Norge tidigare och ville besöka Trolltungan, men den långa vandringen avskräckte.

När de hörde talas om att det under en enda dag fanns möjlighet att gifta sig på den spektakulära platsen tog de chansen.

Vandringskängor till brudklänningen

Den 14 augusti blev de man och hustru på svindlande höjder efter att ha varit tillsammans i 35 år, vilket SR P4 Halland var först att berätta om.

Totalt var de fyra par som snörade på sig vandringskängor och tog sig till toppen, Katarina och Fredrik Gustavsson blev det andra paret som vigdes.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.