Här är historien bakom den upprörda stämningen på mötet:
För ett år sedan beslöt kommunstyrelsens ordförande Anna Andresen (M) på egen hand att det ganska slitna badet i Östra Ljungby av säkerhetsskäl skulle rivas. Då hade de styrande sagt nej till renovering.
Kritiken från de som bor i byn var massiv. Och det återspeglas i sociala medier där debatten gått het.
Tre personer polisanmäldes
I slutet av maj i år träffade Anna Andresen medborgare i Östra Ljungby på ett öppet möte. Det slutade med att hon polisanmälde tre personer för olaga hot, förtal och ofredande.
Bland annat ska Anna Andresen enligt polisanmälan fått veta att man vid en ceremoni hängt upp en docka med hennes namn på i ett träd. En person skrek dessutom ut sitt hat till henne rakt i hennes ansikte under mötet och hon fick också höra att hon skulle bli jagad tills badet är på plats igen.
Anna Andresen vill inte ställa upp för en intervju med SVT eftersom det är ett pågående polisärende.
Var tredje möter hat och hot
Nu återstår det för polis och åklagare att utreda och fatta beslut om de anser att det har begåtts brott.
I så fall kan det hamna under begreppet demokratibrott eller påverkansbrott. Brottsförebyggande rådet, BRÅ, granskar med jämna mellanrum politikers utsatthet för trakasserier, hot och våld. Deras siffror visar att ungefär var tredje förtroendevald uppger att de mött hot och hat och att kvinnor är mer utsatta än män.
Polisen har en särskild enhet som bland annat arbetar med olika påverkansbrott mot förtroendevalda.
– Vi ser att det ökar när det är valår och det här är en typ av brott som vi ser allvarligt på, det handlar ju om demokratin, säger Lisa Myrbäck, gruppchef hos polisen i region Syd.