• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

En man, Daniel Nannskog, med mörkt hår iklädd vit hoodie tittar in i kameran.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
SVTs fotbollsexpert menar att det kan vara positivt med förändringar i IFK Värnamos ledarstab. Hör honom utveckla det i klippet. Foto: Mickan Palmqvist/TT

Daniel Nannskog om turbulensen kring IFK Värnamo

Publicerad

Under den senaste tiden har det varit turbulent i IFK Värnamo då flera personer lämnat klubben, bland annat tränaren och sportchefen. Men enligt fotbollsexperten Daniel Nannskog behöver det inte påverka laget negativt.

För sex dagar sedan meddelade IFK Värnamo att de kommer göra förändringar i ledarstaben. Då fick både huvudtränaren Anes Mravac och assisterande tränaren Vedran Vucicevic lämna klubben och Ferran Sibila utsågs till ny huvudtränare.

Bara tre dagar senare meddelade klubben att Nicholas Plikas, som varit huvudtränare för damlaget lämnar klubben och i går onsdag kom beskedet att sportchefen för herrlaget Enes Ahmetovic säger upp sig. Anledningen menar han är att det ”hänt en hel del innanför väggarna hos IFK Värnamo de senaste veckorna när jag varit borta”.

– Men det är klart att man aldrig tänker någonting positivt när det blåser så mycket, säger SVT:s fotbollsexpert Daniel Nannskog.

I klippet ovan berättar han vad han tror om IFK Värnamos chans att hänga kvar i högsta serien.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.