HV71 knyter till sig talangfulla juniorer Jamiro Reber och Hugo Fransson Foto: TT

HV71 satsar på juniorer – skriver kontrakt med två talanger

Publicerad

HV71 har under veckan valt att satsa på två unga talanger som tagit stora kliv i A-laget under säsongen. Båda spelarna blir alltså kvar i laget även nästa säsong.

De båda talangerna Hugo Fransson och Jamiro Reber har under säsongen spelat samtliga matcher i SHL med HV71. Båda spelarna har tagit stora kliv framåt i sin utveckling och har därför belönats med kontrakt med HV71. Hugo Franssons kontrakt förlängs med två år och gäller till 30 april 2027.

– Jag har trivts väldigt bra i HV71 och Jönköping från första dagen och är otroligt glad över att få stanna i klubben. Mycket av min utveckling, både som spelare och person, har jag HV71 att tacka för och jag ser fram emot att fortsätta min resa i föreningen, säger Hugo Fransson enligt ett pressmeddelande från klubben.

”En dröm”

Med Jamiro Reber skriver klubben ett nytt kontrakt på ett år och det gäller till 30 april 2026.

– En dröm som går i uppfyllelse. Jag känner själv att jag haft en fin utveckling sedan jag kom till HV71 och förbättrat både spelet med och utan puck. Jag försöker lära mig saker varje dag och här i HV71 finns många bra coacher och lagkamrater som hjälper mig och det är jag tacksam för, säger Jamiro Reber enligt ett pressmeddelande från klubben.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.