En delad bild som visar en röd byggnad i två sektioner. Den vänstra sidan visar en utvändig vy med en del av taket och väggen som har skadats, medan den högra sidan ger en närbild av insidan, där oordning och byggmaterial ligger utspridda på golvet. Gräsmattan framför byggnaden är grön och det omgivande området har en del träd med höstfärger.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
I klippet får du se hur det ser ut på platsen där någon eller några körde med en traktor genom väggen. Foto: Fredrik Weibull SVT

Skadegörelse på idrottsplats i Sandhem – körde traktor genom vägg

Uppdaterad
Publicerad

Under helgen har någon eller några kört en traktor genom en vägg i fotbollsklubben Sandhems IF:s lokaler. Nu söker klubben vittnen som kan hjälpa till att identifiera de skyldiga.

Det var i söndags, när några i laget skulle åka iväg för att spela match, som de upptäckte att traktorn stod med motorn igång på planen. Någon hade brutit sig in i ett förråd, startat traktorn och kört rakt genom en vägg.

– Det är så tråkigt när man ser, efter all den tid vi lägger ner på att underhålla och hålla ordning, att våra saker bara förstörs, säger Mikael Lundquist, ordförande i Sandhems IF.

I klippet ovan kan du se hur det ser ut efter att traktorn kört sönder byggnaden.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.