• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten på Gåsagången 42 Hisingen i Göteborgs kommun, Västra Götalands län. Det brinner i ett flervåningshus med kraftig rökspridning. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Göteborg.

Bildens vänstra del visar en person som står i en skogsmiljö, iförd en svart jacka. Höger del av bilden visar en väg in i skogen, avskilt av ett blått och vitt polisband som markerar ett avspärrat område. Området kännetecknas av höga träd och en stenig väg.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Polisens presstalesman Mats Öhman berättar om polisens arbete i klippet. Foto: SVT

Död person hittad väster om Örebro

Uppdaterad
Publicerad

En person har hittats död utomhus utanför Närkes kil, väster om Örebro, vilket P4 Örebro var först med att berätta. Personen ska ha hittats i närheten av en bilväg och polisen utreder mord.

Det var strax före klockan sex på morgonen som en privatperson hittade personen och larmade. När polisen kom till platsen konstaterades att personen var avliden och att det fanns tecken på att personen utsatts för brott.

Under morgonen och förmiddagen har polisens tekniker varit på plats för att undersöka platsen där kroppen hittades. Polisen har inlett en förundersökning gällande mord.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.