Efter att bränderna på Rhodos spridit sig väljer nu Ving att ställa in sina resor från Örebro. Foto: Argyris Mantikos/AP/TT

Ving ställer in resor från Örebro till branddrabbade Rhodos

Uppdaterad
Publicerad

Charterresor med Ving till de evakuerade resmålen Lardos, Lindos och Kiotari på Rhodos ställs in till och med den 6 augusti. Beslutet berör bland andra de som har bokade resor från Örebro Airport. Orsaken är de kraftiga bränder som härjar på den grekiska semesterön. 

När man kan återuppta turismen till de drabbade resmålen vet vi ännu inte, vi får avvakta mer information från myndigheter och hotell så det är möjligt att de kommer vara stängda under en längre tid, skriver researrangören i en information. 

Alla som har en bokad resa till dessa resmål är kontaktade och erbjuds fri av- eller ombokning. Det handlar om 25 bokningar totalt i Sverige, 50-60 resenärer, fram till och med 6 augusti, meddelar Ving.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Bränder vid Medelhavet

Mer i ämnet