Rånarna flydde från platsen i en bil som de sedan kraschade med. Foto: Mikael Nilsson

Butik rånades i Eslöv – gärningsmän flydde i stulen bil

Uppdaterad
Publicerad

Två personer tog sig in i en butik i östra Eslöv och utförde ett rån under onsdagskvällen. I samband med rånet så ska en i personalen ha skadats. När gärningsmännen lämnade platsen tillgreps ett fordon.

Larmet om butiksrånet kom till polisen klockan 20.20. Tätt därpå fick polisen uppgifter om en singelolycka, där en av de misstänkta gärningspersonerna fanns skadad i en stulen bil.

– Vi får in ett samtal om en olycka och väl på plats har det visat sig att den tillgripna bilen är involverad, säger Fredrik Bratt, polisens presstalesperson.

Rånarna hade hotat personalen med ett okänt föremål som personalen hade uppfattat som ett skjutvapen.

Enligt uppgifter från polisen ska en från personalen i butiken skadats i samband med rånet. Det är oklart vilka skador det rör sig om, men personen var vaken och talbar. Ambulans tillkallades till både butiken och olycksplatsen.

Kort därefter kunde polisen gripa en av de misstänkta rånarna i en annan bil norr om Eslöv.

Det är oklart om rånarna fick med sig något.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.