En man står och pekar mot bildäcken

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Mohammad Hamed Naderi var på väg till jobbet tidigt på morgonen när han upptäckta att någon skurit sönder alla däck på bilen. Även bilen intill hade saboterats på samma sätt. Hör honom berätta i klippet ovan. Foto: Hamed Ubaidi/SVT

Fem bilar fick däcken sönderskurna i Norrliden i Kalmar: ”Känns inte tryggt”

Uppdaterad
Publicerad

Mohammad Hamed Naderi chockades när han på väg till jobbet upptäckte att hans bil utsatts för sabotage på Två systrars väg i Norrliden i Kalmar. Men han är inte ensam. Ytterligare fyra bilar har drabbats av liknande skador på samma parkering under de senaste veckorna.

Mohammad Hamed Naderi skulle ta bilen till jobbet i måndags när han chockades över vad som hade hänt.

– Det här är inte bra. Jag har barn och familj och är i stort behov av min bil, säger Mohammad Hamed Naderi.

När SVT är på plats och pratar med boende i området berättar de att ytterligare tre bilar utsatts för liknande skador under de senaste veckorna. Alla incidenter har inträffat på samma parkering på Två systrars väg i Norrliden.

Polisanmälde händelsen

– Jag förstår inte varför det skulle hända just mig. Det finns ju många andra bilar. Det är första gången något sådant händer mig och det är väldigt onödigt, säger Mohammad Hamed.

– Att fixa det här kommer att kosta mig både pengar och tid, vilket jag inte har. Det är väldigt onödigt, säger han.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.