Tvådelad bild. Till vänster en bild på Nellie och hennes mamma Marjan och sjunger med på en Ant Wan-konsert, som visas på en mobilskärm. Till höger sitter de i en vit soffa, mamman med en vit hund i knät, och intervjuas.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Jag frågade dig flera gånger om du verkligen vill ta med mig”, säger mamma Marjan till Nellie. Foto: Alva Collin/SVT

Nellie, 18, och mamma Marjan är stora fans: ”Har en fin relation genom Ant Wan”

Uppdaterad
Publicerad

I födelsedagspresent förra året fick Nellie Aghazadeh två biljetter till Ant Wan och för henne var det ett självklart val att bjuda med mamma Marjan Pakfetrat, 44, som också är ett fan av hans musik.

– Vi har ju en ganska fin relation genom Ant Wan, just att vi sjunger med i hans låtar ihop när vi sitter i bilen, så det har verkligen blivit våran lilla grej, säger Marjan.

Idag intar Ant Wan Tele2 arena och blir den första svenska hiphopartisten att genomföra en egen konsert där. Enligt musikjournalisten Alan Max, som bevakat Ant Wan under flera år, har det en stor påverkan på hela den svenska hiphopen.

Till årets konsert har Nellie och Marjan förberett sig genom att lyssna igenom artistens album. Båda två imponeras mest av hans låttexter och beats.

Nyheter från SVT:s redaktion i Järva

– Speciellt hans känslosamma texter, det känns som man kan relatera till hans låtar, säger Nellie.

Hör Marja och Nellie i videon ovan.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Nyheter från SVT:s redaktion i Järva

Mer i ämnet