David Beckham anländer vid Karlstad Airport.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
David Beckham går in i passkontrollen på Karlstad airport. Foto: Filip Jemtelius/SVT

Här landar David Beckham i Karlstad – men autografjägarna blev lottlösa

Uppdaterad
Publicerad

Superstjärnan David Beckham är i Värmland för andra gången på kort tid.

Nu var det känt i förväg att han skulle komma för att närvara på Sven-Göran Erikssons begravning – men de autograf- och selfiejägare som samlats på Karlstad airport blev lottlösa.

David Beckham utsågs till lagkapten när Sven-Göran Eriksson var förbundskapten för England 2001-2006 och de utvecklade en nära relation.

Så sent som i juni var Beckham på ett hemligt besök på Björkefors herrgård för att träffa ”Svennis” en sista gång. I samband med den värmländske tränarlegendarens bortgång berättade Beckham om besöket på Instagram.

”Vi skrattade, vi grät, och vi visste att vi sa hejdå. Sven, tack för att du alltid är samma person. Jag är för evigt tacksam för att du gjorde mig till din lagkapten”, skrev 49-åringen då.

David Beckham på plats i Värmland igen

Nu är engelsmannen alltså på plats i Värmland igen för att närvara på ”Svennis” begravning under fredagen.

Uppgifter gjorde först gällande att även hustrun Victoria skulle vara med på planet men det var enbart David Beckham som klev ur det stora privatflygplanet och kördes i en bil till passkontrollen. Där klev han ur, dolde ansiktet och försvann in på flygplatsen. Därefter gick han återigen ut till den väntande bilen och kördes ut från flygplatsen bakvägen.

Kvar stod ett stort antal medierepresentanter och ett 15-tal fans som fick en glimt av superstjärnan, men inte så mycket mer.

Hör de unga Beckham-fansen Filip Kärnström och Tristan Vestlund berätta om Beckhams besök i Karlstad i videon.

Ytterligare ett privatjet med flera höjdare inom det brittiska fotbollförbundet, FA, landade på torsdagen på Karlstad airport – inför Sven-Göran Erikssons begravning på fredagen.

Bland passagerarna fanns tidigare stortränaren Roy Hodgson, 77.

Roy Hodgson på Karlstad flygplats.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Hör stortränarens hyllning av Sven-Göran Eriksson. Foto: Filip Jemtelius/SVT

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.