• Viktigt meddelande:

    Viktigt meddelande till allmänheten i Vislanda i Alvesta kommun, Kronobergs län. Det brinner i en avfallsanläggning utanför Gottåsa med rökspridning mot Vislandaområdet som följd. Räddningsledaren uppmanar alla i området att gå inomhus och stänga dörrar, fönster och ventilation. För mer information lyssna på Sveriges Radio P4 Kronoberg.

vd på Torsby camping, Helna Henriksson, sitter inne på sitt kontor

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Helena Henriksson, vd på campingen, berättar att hon upplevde det som att ett sällskap skulle smita från en nota på 36 000 kronor. En representant från sällskapet hävdar att det inte var deras avsikt. Foto: Moa Fox/SVT

Konflikt kring händelse på camping – båda parter polisanmäler varandra

Publicerad

Sent på tisdagskvällen uppfattade Helena Henriksson, vd på Torsby camping, det som att ett sällskap skulle smita från en nota på 36 000 kronor. Enligt sällskapet var avsikten inte alls att smita. Nu har båda parterna polisanmält varandra.

En konflikt pågår mellan Torsby camping och ett sällskap som bodde på campingen under ett par veckor i juli.

Helena Henriksson, vd på campingen, berättar att hon upplevde det som att ett sällskap skulle smita från en nota på 36 000 kronor. Därför försökte hon stoppa sällskapet från att åka från campingen, berättar hon.

– Jag blev utsatt för väldigt mycket hot. Det var fruktansvärt.

Campinggästerna: Har inte hotat

Sällskapet har däremot en annan bild av händelsen, berättar en av dem för SVT Värmland. Han hävdar bland annat att de inte har hotat någon och att de aldrig haft för avsikt att inte betala.

Båda parter har gjort en polisanmälan på händelsen.

Hör mer om konflikten i videon ovan

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.