En kvinna håller ett barn i en parkering med flera fordon i bakgrunden. Omgivningen är dimmig och det syns höstfärger på träden. Denna scen skapar en känsla av en lugn, vardaglig utomhusmiljö.

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Vad är viktigt för Grums i framtiden? I klippet hör flera Grumsbor och kommunalrådet Malin Hagström (S) berätta vad de vill se i framtiden. Foto: Rino Rotevatn/SVT

Ny framtidsvision för Grums

Uppdaterad
Publicerad

Vad är viktigt för Grums i framtiden? Det är en fråga som det jobbas med för fullt just nu.

Grums kommun arbetar med att ta fram en ny vision för framtiden. Den nuvarande visionen är snart tio år gammal och är i behov av en uppdatering.

– Det är dags att ta nya tag och skaffa en ny vision för invånarna så man kan känna en framåtanda, glädje och stolthet över kommunen, säger kommunalrådet Malin Hagström (S).

Samlar in idéer

För att få veta vad Grumsborna tycker så har kommunen lagt ut en enkät på sin hemsida och man kommer också att gå ut till skolor och arbetsplatser för att få in så många tankar och idéer som möjligt.

Målet är att den nya visionen ska vara klar 2025.

Vad är viktigt för Grums i framtiden? I klippet hör du Grumsbor och kommunalrådet Malin Hagström (S) berätta vad de vill se i framtiden. Och är du nyfiken på hur den nuvarande visionen lyder, så får du höra den också.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.