Det är vattnet vid Bäveån och dess utlopp som ska genomsökas på nytt.
På mindre än en vecka hade 85 dykare hörsammat den efterlysning som Marcus Göthberg och Cecilia Bengtsson la ut efter det att hovrätten meddelade sin dom mot Wilma Anderssons mördare.
– Jag tror det är den största frivilliginsatsen av dykare i Sverige någonsin, jag har inte hör talas om något större, säger Marcus Göthberg.
Missnöje mot hovrättsdomen
Tingsrätten hade dömt Wilmas ex-pojkvän till livstids fängelse för mordet, men hovrätten sänkte domen till 18 år. Hovrätten motiverade sänkningen med att någon exakt dödsorsak eller händelseförlopp inte kunnat bevisats på grund av att kroppen saknas.
Efter att detta blivit känt ringde Marcus Göthberg Wilmas mamma som han lärt känna under det stora sökpådraget förra hösten.
– Det är ett samtal jag aldrig kommer glömma. Hon bad mig, snälla gör något, berättar han.
Eftersom han själv är dykare och uppvuxen i Uddevalla och kan vattnen runt staden kändes det som ett givet val. Förutom frivilliga dykare har företag hört av sig för att sponsra på olika sätt, till exempel hotellrum för inresande och mat för de frivilliga som hjälper till. För att möta de skärpta coronarestriktionerna kommer man att sätta upp extra tält för folk att sprida sig mellan.
Polisen: Hon finns inte där
Polisen har i flera omgångar sökt av vattnen mellan Uddevallabron och Bäveån. Man har även kört med sonar, jämfört mot äldre bilder och gjort dykningar där det funnits avvikelser.
Sten-Rune Timmersjö vid polisens enhet för grova brott anser att området är väl genomsökt.
– Jag känner mig ganska trygg i att där finns inte Wilma.
– Samtidigt förstår jag att familjen gör allt för att få avslut, det hade nog jag också gjort.
Men kan ni ha missat något?
– Den möjligheten finns alltid, men jag tror inte det.