Film döv

Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
Foto: SVT

Joel Kinnaman i ny thriller: The Silent Hour har Sverigepremiär

Publicerad

Den 1 november är det dags för Sverigepremiären av thrillern The Silent Hour, där Joel Kinnaman spelar en hörselskadad detektiv. Filmen, regisserad av Brad Anderson, bjuder på spänning och action när Kinnamans karaktär får i uppdrag att skydda ett dövt vittne till ett brutalt gängmord

I den actionfyllda thrillern The Silent Hour får vi följa en hörselskadad detektiv, spelad av den svenska skådespelaren Joel Kinnaman. Filmen, som har Sverigepremiär den 1 november, är regisserad av Brad Anderson och lovar att hålla publiken på helspänn. Kinnamans karaktär ställs inför en farlig utmaning när han får i uppdrag att skydda ett dövt vittne, spelat av den döva skådespelaren Sandra Mae Frank, som bevittnat ett brutalt gängmord. Med en kombination av intensiva actionscener och en gripande berättelse utforskar The Silent Hour teman kring kommunikation och överlevnad i en värld där tystnad kan vara både en styrka och en svaghet.

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Teckenspråksvärlden

Mer i ämnet