Javascript är avstängt

Javascript måste vara påslaget för att kunna spela video
”Liemannen”, förvirrade amerikaner och busiga barnbarn – se tre andra snackisar från Charles III kungakröning i videon. Foto: SVT/Twitter/TT

Vart tog prins Harry vägen? Här är fyra snackisar från kungens kröning

Uppdaterad
Publicerad

Världens blickar riktades på lördagen mot Storbritannien när Charles III skulle krönas till kung. Det är också första gången den brittiska kungafamiljen möts offentligt sedan prins Harry släppte den skandalomsusade självbiografin ”Spare”.

Under den historiska ceremonin var det en del som undrade var prins Harry egentligen var. Den tidigare kungliga högheten har inte längre någon formell roll och kunde ses sittande på den tredje bänkraden.

Enligt en läppläsare som Daily Mail talat med ska hertigen av Sussex ha sagt att han kommer att lämna Storbritannien strax efter ceremonin till sin stolsgranne, vilket han gjorde.

Kort efter att ceremonin var över sågs nämligen prins Harry hoppa in i en bil och åka iväg.

”Liemannen”, förvirrade amerikaner och busiga barnbarn – se tre andra snackisar från Charles III kungakröning i videon.

Fakta

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.