Städerna vi reser igenom i norra Syrien är överhopade med rasmassor. Spåren av striderna mot IS syns överallt.
I mars i år förlorade terrornätverket IS den sista spillran av sitt så kallade kalifat, när kurdledda SDF-styrkor erövrade Baghouz i nordöstra Syrien.
I november dödades IS-ledaren Abu Bakr al-Baghdadi, den terroristledare som utropade kalifatet. Men osäkerheten för de människor som lever i de stora landområden som IS en gång kontrollerade är idag stor. Knappt hann man hämta andan efter att IS besegrats, innan nästa strid började.
Kartan ritas om i Syrien
Här i norra Syrien håller kartan nu på att ritas om. Igen. Över vägspärrar som tidigare kontrollerades av kurderna vajar den syriska regeringens flaggor. Vi möter rysk militär som inte vill bli filmade men som delar bas med kurdiska styrkor och syriska regeringstrupper.
USA:s beslut om att dra tillbaka sina trupper i norra Syrien tolkades av Turkiet som grönt ljus för att agera. Nära 100 000 människor är fortfarande på flykt efter att Turkiet gick in i norra Syrien för två månader sedan. Efter några dagars strider i hopplöst underlägeingick kurderna ett avtal med den syriska regeringen i Damaskus, och framtiden för det kurdiska självstyret är oklar. Turkiet vill utöka sin kontroll i norra Syrien och kräver att de kurdiska styrkorna drar sig undan i säkerhetszon som sträcker sig 30 kilometer in på syriskt territorium från den turkiska gränsen.
Ryssland och Turkiet har gemensamma patruller
Ett rysk-turkiskt avtal om eldupphör innebär att Ryssland och Turkiet idag innebär gemensamma patruller i områden som tidigare vaktades av kurderna. I staden Kobani som ligger vid den turkiska gränsen kastade upprörda civila sten mot turkisk och rysk militär – och syriska journalister som rest in med syriska regeringsstyrkor i de tidigare kurdstyrda områdena har beskjutits.
När vi kör genom regeringskontrollerade delar av Syrien ser vi ofta klistermärken med president Bashar al-Assads ansikte knastrade över bakrutorna på många personbilar. Men när vi åker in i staden Manbij i norra Syrien möter vi flera bilar där den syriska regeringsflaggan tejpats över.
Nyckelstaten Manbij ligger strategiskt vid M4 – den motorväg som förbinder västra Syrien med den irakiska gränsen – och som både Turkiet och de syriska regeringstrupperna vill kontrollera. Officiellt råder ett eldupphör. Men sporadiska strider pågår längsmedvägen längre österut.
”Vi behöll oljan. Det var oljan som finansierade IS”
För en vecka sedan meddelande USA:s försvarsminister Mark Esper att USA:s trupptillbakadragande i norra Syrien är slutfört. För ett år sedan fanns cirka 2000 amerikanska militärer här. Idag är merparten av deras baser evakuerade och styrkan reducerad till 600soldater. En del av dem har lokaliserats till det oljerika området i nord-östra Syrien.
”Vi behöll oljan. Det var oljan som finansierade IS” sade USA:s president Donald Trump i en kommentar till tillbakadragandet. Tillsvidare garanterar den amerikanska närvaron att det kurdiska självstyrets kontroll över oljan i norr, men bedömare menar att densyriska regeringen så småningom kommer att göra anspråk på åtministone delar utav den.
Många av invånarna vågar inte lita på vapenvilan
En av de städer som påverkats av det amerikanska trupptillbakadragandet är Manbij.
Efter att kurdledda styrkor besegrat IS levde invånarna här förhållandevis stabil period. Men det amerikanska tillbakadragandet lämnade fältet fritt för Turkiets offensiv.
Många av de invånare vi talar med i Manbij vågar inte lita på vapenvilan.
Den senaste tiden har Turkiet trappat upp sina militära operationer i norra Syrien och Turkiets utrikesminister har hotat med en ny offensiv i norra Syrien om de kurdiska SDF-styrkorna inte flyttar sig längre från den turkiska gränsen.
– Talet om en säker zon stämmer inte. Människor dödas fortfarande, säger Ibrahim Mohammed som vi träffar i Manbij.
Kampen om de vidsträckta landområden som en gång kontrollerades av IS är knappast över. Den har bara börjat.