Varje dag den senaste veckan har Wahib ben Chahla deltagit i protesterna mot den tunisiska regeringens åtstramningspaket. I veckan firades sjunde årsdagen av revolutionen – och återigen använde polisen tårgas för att skingra protester.
– Vi är en ung demokrati men de unga tunisierna finns inte representerade varken i parlamentet eller i regeringen. Vi måste demonstrera mot de svåra villkoren och de höjda priserna, säger han.
Ursprunget för arabiska våren
Det var i Tunisien som en serie av folkliga resningar startade som senare döptes till den arabiska våren. Wahib var 20 år under demonstrationerna som drev Tunisiens diktator Ben Ali i landsflykt 2011.
I dag är han 27 och med i den nya proteströrelsen ”Fech Nestannew” – som betyder ungefär ”Vad väntar vi på?”.
Demonstranternas krav på att regeringen ska dra tillbaka de skattehöjningar som höjt priserna på bland annat mat, bensin och mobiltelefoni har skakat om landet.
Unga lämnar landet
I helgen gick socialminister Mohamed Trabelsi ut och lovade ökat stöd till Tunisiens fattigaste med motsvarande 600 miljoner kronor, men Wahib ben Chahla tror att protesterna kommer att fortsätta.
Även om Tunisien ofta hålls fram som det lyckade exemplet efter den arabiska våren är ungdomsarbetslösheten hög – och terrordåd har slagit mot turistindustrin.
Wahib är en av dem som har förlorat jobbet.
– Många unga vill lämna landet nu. Lagligt eller olagligt. Det beror på att de ser att andra som har åkt utomlands har lyckats hitta jobb och kan leva ett liv i värdighet, säger han.