Biff Greta

Biff Greta

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 600g
    oxfilé
  • 1dl
    dijonsenap
  • 1dl
    crème fraiche
  • 4st
    äggulor
  • 2st
    vitlöksklyftor
  • svartpeppar
  • 2st
    lökar
  • 6st
    potatisar

Så lagar du

Blanda crème fraiche, dijonsenap, äggulor, pressad vitlök och svartpeppar.

Skär oxfilén i strimlor och rör ner i marinaden. Låt stå svalt ½ timme.

Tärna löken och potatisen och råstek den i stekpanna. Salta och peppra. Lägg över löken och potatisen i en ugnsfastform och håll den varm.

Stek oxfilén i sin marinad. Servera med den råstekta potatisen och löken. Ställ ett äggskal med en rå äggula på tallriken.

Dela det här receptet med dina vänner!