Krustader med räkstuvning
![Krustader med räkstuvning](/recept/_next/image?url=https%3A%2F%2Fbackend.main-bvxea6i-nbs7p5fes6fzc.eu-5.platformsh.site%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fstyles%2Frecipe_image%2Fpublic%2Fimages%2F4972822.jpg%3Fh%3Dc12e0b96%26itok%3DQM_E1Q5H&w=3840&q=100)
Ingredienser
3 - 4portioner
- 3-4stkrustader, färdigköpta
- 2msksmör
- 3mskvetemjöl
- 2dlmjölk
- 2dlgrädde
- ½dlvatten
- ½tsksalt
- 4mskhackad dill
- 150gskalade räkor eller 500 g räkor med skal
Till garnering
Så lagar du
1. Fräs mjöl och smör i en kastrull. Tillsätt mjölk, grädde och vatten och rör tills stuvningen är slät. Koka stuvningen i fem minuter.
2. Skala räkor om du köpt räkor med skal.
3. Skölj och hacka dill.
4. Tillsätt räkor, dill och smaka av räkstuvningen med salt och peppar.
5. Garnera med sallad, dill och extra räkor.