Krustader med sparris och löjrom
![En tallrik med krustader med sparris och löjrom, dekorerad med dill.](/recept/_next/image?url=https%3A%2F%2Fbackend.main-bvxea6i-nbs7p5fes6fzc.eu-5.platformsh.site%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fstyles%2Frecipe_image%2Fpublic%2Fimages%2F21929782.jpg%3Fh%3Dd1cb525d%26itok%3DvJk19hG2&w=3840&q=100)
Publicerat:
2019-04-17Tillagningstid:
Bästa partytricket är att göra små små pajer av färdiga krustader. Fyll med vad du vill och kamma hem ovationer på festen!
Ingredienser
8portioner
- 2ask(ar)krustader
- 1ägg
- 100griven västerbottensost
- 1+½dlcrème fraiche
- 24sparrisknoppar
- 50glöjrom
Så lagar du
1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Knäck ägget i en bunke. Blanda ner 1 dl crème fraiche och riven västerbottensost och rör om till en smet.
3. Lägg upp krustaderna på en plåt. Häll smeten i krustaderna. Lägg en sparrisknopp i varje krustad och grädda dem i 10 minuter. Låt svalna lite.
4. Garnera med crème fraiche och löjrom.