Molekyckling med chokladkryddning
Publicerat:
2012-10-24Ingredienser
4portioner
- 4stkycklingfiléer
- 1mskflytande margarin
- 400gpasserade tomater
- 1tsksalt
- 1stkanelstång
- 1krmcayennepeppar
- 1 1/2tskpaprikapulver
- 1tskmald koriander
- 4strutor mörk choklad
Kan läggas till:
- 1stgul lök
- 1klyfta(or)vitlök
- 12stmjukt tortillabröd
Så lagar du
Skär kycklingen i tärningar.
Bryn kycklingen i margarinet och häll över den i en kastrull.
Tillsätt tomater (lök) och alla kryddor.
Låt koka på svag värme i ca 20 minuter.
Hacka chokladen grovt och låt den smälta i kycklingröran strax innan serveringen.
Sätt ugnen på 125 grader och värm tortillabröden, insvepta i folie, i 10 minuter.