Molekyckling med chokladkryddning

Molekyckling med chokladkryddning

Ingredienser

4portioner

  • 4st
    kycklingfiléer
  • 1msk
    flytande margarin
  • 400g
    passerade tomater
  • 1tsk
    salt
  • 1st
    kanelstång
  • 1krm
    cayennepeppar
  • 1 1/2tsk
    paprikapulver
  • 1tsk
    mald koriander
  • 4st
    rutor mörk choklad

Kan läggas till:

  • 1st
    gul lök
  • 1klyfta(or)
    vitlök
  • 12st
    mjukt tortillabröd

Så lagar du

Skär kycklingen i tärningar.

Bryn kycklingen i margarinet och häll över den i en kastrull.

Tillsätt tomater (lök) och alla kryddor.

Låt koka på svag värme i ca 20 minuter.

Hacka chokladen grovt och låt den smälta i kycklingröran strax innan serveringen.

Sätt ugnen på 125 grader och värm tortillabröden, insvepta i folie, i 10 minuter.

Dela det här receptet med dina vänner!