Pappardelle med bondbönor

Pappardelle med bondbönor

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 400 g
    pasta
  • 1klyfta(or)
    vitlök
  • 0,5st
    purjolök
  • 2msk
    olivolja
  • 2dl
    plockade bondbönor
  • 1dl
    grädde
  • 1påse(ar)
    ruccolasallad
  • 2msk
    parmesanost, riven
  • salt och peppar

Så lagar du

Koka pastan i rikligt med vatten och låt den rinna av i ett durkslag.

Hacka vitlök och purjolök och fräs i olivolja tillsammans med bondbönorna.

Tillsätt grädde, koka upp och smaka av med salt.

Hacka ruccolasalladen grovt och vänd ner i pastan. Lägg pastan på serveringsfat och häll över bondböneröran. Peppra efter smak och avsluta med parmesanost.

Tips: Garnera gärna med persilja!

Dela det här receptet med dina vänner!