Skagenröra

skagenröra

Publicerat:

Tillagningstid:

Ingredienser

4portioner

  • 1/2st
    röd lök
  • 3/4
    kruka färsk dill
  • 240g
    handskalade räkor
  • 4msk
    crème fraîche naturell
  • 3msk
    majonnäs
  • 1st
    citron
  • 3krm
    salt
  • 1krm
    svartpeppar
  • 40g
    rom
  • 1/4
    kruka färsk dill, (några kvistar till dekorering)

Så lagar du

  1. Skala och finhacka rödlök. Skölj och finhacka dill.
  2. Sila av räkorna.
  3. Blanda räkor, rödlök, dill, creme fraiche och majonnäs i en bunke. Tillsätt rivet citronskal och ca 1 tsk citronsaft. Smaka av med salt och peppar.

Dela det här receptet med dina vänner!