Upphottad gulasch med rostat bröd

Upphottad gulasch med rostat bröd.

Publicerat:

Tillagningstid:

Du kan använda nästan allt typ av bröd, men tunnbröd och knäckebröd funkar toppen. Rosta dem i ugnen på ett bakplåtspapper med lite olja på. Krydda gärna på dem med valfri krydda tillexempel oregano och salt.

Ingredienser

2portioner

  • 1burk(ar)
    färdig gulasch
  • 1burk(ar)
    kantareller, ca 150-200 g
  • 1msk
    gräddfil
  • 1tsk
    vitlökspulver
  • 1tsk
    mald koriander
  • 1msk
    currypulver
  • 2msk
    chilisås
  • 1dl
    kikärtor på burk
  • 1
    gul lök
  • 5skiva(or)
    inlagd jalapeno

Rostat tunnbröd

  • tunnbröd
  • olja eller skirat smör
  • dina favoritkryddor

Så lagar du

1. Skala och skiva den gula löken, hetta upp kastrullen och lägg i smöret och fräs löken och svampen på medeltemperatur.

2. Blanda sedan ner gulaschen och kryddorna. Blanda ner gulaschen och koka upp.

3. Blanda sedan ner jalapenon och ringla över gräddfilen och chilisåsen. Smaka av med salt och peppar.

Rostat bröd

1. Pensla brödet lätt med olja eller skirat smör.

2. Krydda med någon god krydda eller kryddblandning typ vitlökspulver, grillkrydda, tacokrydda, eller timjan och lite flingsalt.

3. Lägg bröden på ett bakplåtspapper och rosta sedan i ugnen på 200 grader i ca 6-7 minuter.

Dela det här receptet med dina vänner!