Skellefteå förnedrade Brynäs

Uppdaterad
Publicerad

Kattens lek med råttan, ja, så kan man beskriva Skellefteås överkörning av Brynäs – 9-1 och Oscar Möller var stekhet med fyra mål.

Serieledaren gjorde vad man ville med Brynäs och gick från 2-0 till 6-0 i andra period och vann skotten med 17-5. Men det var inte slut på förnedringen.

Oscar Möller, som förlängt kontraktet med Saik till 2016/2017, gjorde två snabba i tredje perioden. 8-0-målet

Elitserien 2012-2013

–Vi visar stark karaktär. Vi slutar aldrig lira och vill bara göra mer och mer mål så det är otroligt kul, säger Oscar Möller till CMore.

Möller inte poängbäst

Poängmässigt var dock inte Möller bäst. Det var Bud Holloway som samlade på sig hela fem assist. Kanadensaren leder poängligan i stor stil på 65 poäng – tio poäng före Linköpings Carl Söderberg.

Brynäs-tränaren: ”Under all kritik”.

Brynäs tränare var låg efter att blivit överkörda.

–Det är en ren överkörning i dag. 2:a och 3:e när allt rinner iväg tappar vi tron. Det är under all kritik, säger Tommy Jonsson.

–Det finns inget annat än att gå vidare, nu ska vi analysera det här och samla ihop oss och komma igen på lördag, säger Jonsson

Så arbetar vi

SVT:s nyheter ska stå för saklighet och opartiskhet. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet – och inte vet. Läs mer om hur vi arbetar.

Elitserien 2012-2013

Mer i ämnet