Villa-Lidköping cupmästare

I våras stod Villa-Lidköping som förlorare i SM-finalen, mot Västerås. Därför var bandylaget extra suget inför finalen i Svenska Cupen. Och Villa tog hem årets första bandytitel genom 3–2-segern över Sandviken.

Christoffer Norin blev matchhjälte då han slog in avgörandet i den 83:e minuten, framspelad av Jesper Eriksson.

”Sett till matchen tycker jag att vi vinner rättvist. Det är chanser åt båda hållen, men jag tycker att det är vi som driver på mest. Vi var väldigt sugna på att vinna, det är därför vi håller på och det kändes inför cupen att det var lite extra prestige i år”, säger Villas tränare Johan Sixtensson i ett pressmeddelande.

Sandvikens Christoffer Edlund gjorde två mål i första halvlek. Norin reducerade till 1–2 strax före pausen.

Johan Esplund gjorde Villas kvittering i den 69:e minuten. Och så avgjorde Norin med sitt andra mål sju minuter före full tid.