Arsenals irländska stjärna Katie McCabe gjorde hattrick mot Albanien.

Se McCabes drömfrispark i spelaren ovan. Foto: RTE Soccer

Arsenalstjärnan dominerade – inblandad i alla fem mål

Arsenals irländska stjärna Katie McCabe stod för en dominant insats i fredagskvällens Nations League.

Hon sköt ett hattrick och spelade fram till ytterligare två mål när Irland slog Albanien med 5–1.

– Varje mål du gör för ditt land är enormt, säger Katie McCabe till RTE Sport.

Katie McCabe gjorde både 1–0 och 2–1 i första halvlek för sitt Irland.

Sen fyllde hon på med två fina assist i andra halvlek innan hon satte kronan på verket med ett vackert frisparksmål i den 81:a minuten.

– Jag är väldigt glad att spela i det här laget. Varje mål du gör för ditt land är enormt, jag är väldigt glad att vara med i målprotokollet i kväll, säger Katie McCabe till RTE Sport efter matchen.

Irland leder grupp B1 i Nations League efter tre vinster på tre omgångar.