Chelseabacken Nathalie Björn gjorde mål i krossen av Crystal Palace. Foto: Jessica Gow/TT

Chelsea krossade nykomlingen Crystal Palace med 7–0

Det tog nästan en halvlek innan första målet kom – sedan var det proppen ur för Super League-mästaren Chelsea.

Laget körde över nykomlingen Crystal Palace med 7-0.

Segern i Londonderbyt gör att Chelsea har full pott efter två spelade omgångar i den engelska ligan i fotboll.

Johanna Rytting Kaneryd var matchhjälte i första matchen mot Aston Villa (1–0) och på fredagskvällen passade hon fram till första målskytten Agnes Beever-Jones i den 38:e minuten. Landslagskollegan, backen Nathalie Björn, gjorde 5–0 efter en hörna i den 78:e minuten.

I Crystal Palace spelade My Cato som lämnade IFK Norrköping för bara några veckor sedan.

Övriga matcher i andra omgången spelas på söndag.