Chelseas Cole Palmer är i sanslös målform – hattrick för andra hemmamatchen i rad. Foto: Bildbyrån

Cole Palmers galna kväll – fyra mål och straffbråk

Chelseas unge superstjärna Cole Palmer, 21, är inne i ett otroligt målstim hemma i Premier League.

Under måndagens match mot Everton gjorde Cole Palmer tre mål på drygt 15 minuter, innan han hamnade i bråk med sina lagkamrater om en straff, och satte sitt fjärde mål för kvällen.

– Det är inte möjligt, skrek Niklas Holmgren i Viaplays sändning efter Palmers tredje mål.

Nio mål på sina tre senaste hemmamatcher i Premier League – det är Cole Palmers fantastiska facit i Chelseatröjan.

30 mars gjorde han två mål i 2–2-matchen mot Burnley. 4 april smällde han in ett hattrick när Chelsea vann mot Manchester United med 4–3.

Och på måndagskvällen gjorde han hattrick igen innan en halvtimme ens var spelad mot Everton.

Första målet satte han efter att ha tunnlat Jarrad Branthwaite. Andra målet tillkom efter att Jordan Pickford släppt retur på Nicolas Jackson närskott. Tredje målet satte Palmer vackert i tom kasse efter att samme Pickford passat fel.

– Det är inte möjligt, skrek Niklas Holmgren i Viaplays sändning.

I andra halvlek fick Chelsea straff och det uppstod ett bråk lagkamrater emellan. Palmer knuffade till Nicolas Jackson, tog bollen och satte sen sitt fjärde mål för kvällen.

– Palmer är straffläggare. Det här kommer inte hända igen, de kan inte bete sig som barn. Det är en skam, jag sa till spelarna att jag inte kommer acceptera sånt beteende framöver. Detta är inte ett skämt, säger tränare Mauricio Pochettino efter matchen.

Palmer byttes ut i 80:e minuten och hyllades med en stående ovation från publiken på Stamford Bridge.