Kylian Mbappe gratulerar Aurelien Tchouameni efter hans mål mot Irland.

Femte raka segern för Frankrike i EM-kvalet

Frankrike fortsätter att storma mot EM i Tyskland 2024.

Les Bleus tog femte raka kvalsegern när Irland besegrades med 2-0 på Parc des Princes i Paris.

Frankrike kom till matchen mot Irland med fyra raka kvalsegrar och noll insläppta mål och

fransmännen visade direkt från matchstart att de tänkte fortsätta på den inslagna vägen.

I den 19:e minuten kom utdelningen när Didier Dechamps lag lyckades omsätta sitt övertag till ett mål.

Efter att det irländska försvaret nickat ut bollen hamnade den framför fötterna på Real Madrid-stjärnan Aurelien Tchouameni som läckert placerade in bollen i bortre burgavel.

Strax före paus hade Kylian Mbappe ännu en boll i mål, men det dömdes bort för offside.

Toppar gruppen överlägset

Frankrikes 2-0 kom i stället direkt i den andra halvleken när Marcus Thuram, som i somras värvades från Mönchengladbach till Inter, från nära håll dunkade upp bollen i nättaket efter att storstjärnan Kylian Mbappe fått sitt skott blockerat i första läget.

I och med segern har Frankrike full pott efter fem kvalmatcher, 11-0 i målskillnad och vice-världsmästarna toppar sin kvalgrupp nio (!) poäng före tvåan Nederländerna som dock har två matcher mindre spelade.